CHAT

Xbox 360 Hírek

Megnyílt az oldal!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Tizenöt dollárt kóstál a Strong Bad

2010.12.11. 16:43 | Admin360 | 1 komment

 

 

 

 

 

 

 

 

Valami nagyon bűzlik a TellTale háza táján. A végén még az is kiderül, nem igazán jött be a Strong Bad kalandjáték. Múlt héten egy napig a PC verzió került nevetségesen alacsony árba, most meg arról érkezett hír, hogy a PlayStation tulajdonosok juthatna hozzá, mindössze 15 dollárért, a PSN-en keresztül, december 21-étől. Az akcióról bővebbet egyelőre nem tudni, lehet csak egy napig tart majd, az is lehet a PSN verzió innentől kezdve ennyit ér majd, ami pontosan fele a mindenkori PC-s árnak.

A Strong Bad senkit ne rémisszen el, már-már aberráltnak mondható szereplői inkább a gyors munka, a flasht idéző animáció eredménye, s mert a készítők mindenképpen tiszteletben tartották az eredeti alkotók elképzeléseit. A színek élénkek, a szereplők, és a környezet minimalista ugyan, de rengeteg vicces pillanatot szerezhet a kalandjátékok szerelmeseinek. Bár az igazán hardcore játékosok minden bizonnyal túl könnyűnek találják majd, de az öt epizódból álló sorozatot nem mindig mérték ilyen jutányos áron, s ez mindenképpen becsülendő.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása