CHAT

Xbox 360 Hírek

Megnyílt az oldal!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Jön a Forza Motorsport negyedik része

2010.12.12. 18:15 | Admin360 | Szólj hozzá!

 

 

 

 

 

A Video Game Awards másik nagy meglepetése a Forza Motorsport negyedik részének bejelentése volt. A játék már jövőre boltokba kerül, ráadásul a készítők partneri kapcsolatot építettek ki a TopGearrel, és valószínűleg a Kinect-támogatás sem marad el - az első teasert itt találjátok!

 

Az sosem volt titok, hogy egyszer lesz Forza 4, pláne akkor vált ez nyilvánvalóvá, mikor a Turn10 srácai az E3-on prezentálták, hogyan építenék be a Kinect képességeit az autóversenybe. Akkor nem tudtuk eldönteni, hogy a Forza harmadik része kap majd esetleg utólag Kinect-kiegészítőt, vagy már csak a negyedik játék fogja támogatni a szenzort, de az új teaser végén látható képsorok alapján nagyon úgy tűnik, hogy az utóbbi lehetőséggel élt a Microsoft.

A Forza Motorsport 4 2011 őszén kerülhet boltokba, természetesen kizárólag Xbox 360 konzolra. Érdekesség még, hogy a teaser végén feltűnik a TopGear logója is, amely komolyabb megállapodást sejtet a Microsofttal a rajongók legnagyobb örömére.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása