CHAT

Xbox 360 Hírek

Megnyílt az oldal!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

ArcaniA: Fall of Setarrif bejelentés

2010.12.11. 17:10 | Admin360 | Szólj hozzá!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A JoWood bejelentette a Gothic 4 első kiegészítőjét, amiben tovább folytathatjuk a kalandozásunkat.

A JoWood bejelentette az ArcaniA: Fall of Setarrif című kiegészítőt, ami a Gothic 4 történései után játszódik, és további 10 órányi játékmenettel bővíti az alapjátékot. Névtelen hősünkkel ezúttal Setarrif városában kalandozhatunk, ahol új szörnyek, új helyszínek és ismeretlen veszedelmek várnak ránk.

A kiegészítő egyik legnagyobb újítása az lesz, hogy - az ígéretek szerint - ezúttal több karakter szemszögéből is megtapasztalhatjuk a történteket, amire az eddigi Gothic epizódokban még nem volt példa.

Természetesen, aki az ArcaniA-ban létrehozott karakterével szeretne tovább játszani, az importálhatja a mentéseit, de aki új karaktert akar indítani, az egy rakás, előre definiált hős közül választhat.

A kiegészítő pontos megjelenését még nem tudni, az újabb információk majd csak 2011-ben várhatóak a Fall of Setarrif című játékról.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása