CHAT

Xbox 360 Hírek

Megnyílt az oldal!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mortal Kombat: Kratos trailer

2010.12.13. 19:29 | Admin360 | Szólj hozzá!

Mortal Kombat: Kratos trailer - 1

 

 

 

 

 

 

 

A múlt héten a Mortal Kombat kilencedik epizódját fejlesztő társaság már bejelentette a fanatikusok számára, hogy játékukban biztosan szerepet kap a Sony egyik legikonikusabb hőse, avagy a God of War-sorozat főszereplője, Kratos is, aki nem csak személyével és már jól ismert támadásaival bukkan fel a képernyőkön, hanem egy saját arénával, valamint direkt a játékra szabott irányítással és mozdulatokkal is. Hiába, ha valamit egyszer elkészít az ember, akkor az legyen n
Ezen a véleményen vannak a Mortal Kombat programozói is, akik, hogy bizonyítsák komoly szándékukat, a hétvége folyamán - a VGA-tól egyébként teljesen függetlenül - napvilágra hoztak egy mozgóképet is, amely bár csak egy perces, és Kratos is csak az utolsó néhány másodpercben tűnik fel rajta, de legalább láthatjuk őt magát, hogy miképpen fest majd a Mortal Kombat-ban, amely valamikor a jövő esztendőben kíván a boltok polcaira kerülni. Ne feledjük továbbá, Kratos csak a PlayStation 3-as verzióban lesz elérhető! ormális.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása