CHAT

Xbox 360 Hírek

Megnyílt az oldal!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Guillermo del Toro új játéka: Insane

2010.12.12. 18:13 | Admin360 | Szólj hozzá!

 

 

 

 

 

 

 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Guillermo del Toro a THQ-val karöltve szorgoskodik új játékon, amelyet - többek között - az idei VGA-n lepleztek le. Sajnos az Insane-ről gyakorlatilag semmi sem derült ki, de az biztos, hogy a korábbi sci-fis címről szóló pletykák nem egészen voltak igazak.

 

Első blikkre nekünk egy csonkolós Fűrész- vagy Motel-stílusú horror jut eszünkbe a játékról, ezt mind a cím, mind pedig a teaser videó sejtetni engedi. Persze nem érdemes túlzott találgatásokba bocsátkozni, hiszen az Insane csak 2013-ban fog elkészülni, s addig még van pár hét hátra, a THQ tisztességesen tudja adagolni az infómorzsákat.

A faun labirintusát és a Hellboy-filmeket is jegyző Guillermo del Toro nyáron állapodott meg a THQ-val, hogy közös játék fejlesztésébe fognak. Bár részletek még nem állnak a rendelkezésünkre, az már tuti, hogy a fejlesztésért a Red Faction-játékokat is készítő Volition csapata felel, ami kifejezetten jó hír.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása