CHAT

Xbox 360 Hírek

Megnyílt az oldal!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

VGA 2010: Mass Effect 3: Hivatalosan is megjelölték a platformokat

2010.12.12. 18:00 | Admin360 | Szólj hozzá!

 

 

 

 

 

 

Néhány órával ezelőtt, a VGA 2010 keretein belül jelentették be hivatalosan is a napok óta pletyka tárgyát képező Mass Effect 3-at, amelyről tudjuk, hogy középpontjában az apokaliptikus állapotokban lévő Föld lesz, ám azt a BioWare csapata elfelejtette közölni velünk, hogy pontosan milyen platformokra is érkezhet Shepard barátunk legújabb kalandja. Mindezt Patrick Buechner erősítette meg számunkra néhány perccel ezelőtt a Twitter-en, amelyben tisztán és érthetően közölte, hogy a Mass Effect 3 PC-re, Xbox 360-ra ... és PlayStation 3-ra is egy időben érkezik.

Hogy pontosan mikor? Az egyelőre sajnos kérdőjel, de nagyjából jövő ilyenkorra számíthatunk a játék érkezésére, amint azt korábban már megtudtuk. Így tehát srácok, nyugodtan kezdhetünk ünnepelni, a Mass Effect 3 ugyanis hivatalosan is egy időben fog érkezni PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása